Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Laseren (acne)littekens

Naast het aanbrengen van peelings, het camoufleren van (acne)littekens of toepassing van microdermabrasie, kunnen wij een uitstekend resultaat voor jou bewerkstelligen met onze non-fractionele laser van Lumenis. Wij zetten hiervoor de Lumenis M22 in, die modulair van opbouw is en die voor deze behandeling wordt voorzien van de ResurFX lasermodule. 

Door het laseren met dit apparaat wordt de huid gestimuleerd om meer en nieuw collageen aan te maken. Collageen is het belangrijkste steunweefsel van de huid en doordat de laserbehandeling de aanmaak van collageen en dus de opbouw van een stevigere huid stimuleert, zullen acnelittekens zichtbaar vervagen, al na een enkele behandeling.

Er zullen afhankelijk van de ernst van de aandoening en de hoeveelheid littekens, meerdere behandelingen nodig zijn.

Kijk in de voorwaarden van je zorgverzekering of de behandelingen worden vergoed.
acnelittekens

Heb je vragen/wil je een afspraak maken?

Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Laat dit veld hieronder leeg:
Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden


Assen - Zwolle - Hoogeveen - Emmen

Webredactie: ProMótus - Webdesign: Eyemedia