Afspraak maken
0591 - 70 80 01

LASEREN (BEEN)VAATJES en ouderdomsvlekjes

Onze KTP-laser Quadrostar 532Nm wordt ingezet bij het tegengaan van vaatjes en ouderdomsvlekjes. Onze KTP-laser wordt voornamelijk ingezet bij de behandeling van couperose, pigmentvlekken, steelwratjes en ouderdomsvlekken. Net als andere laserapparaten produceert de KTP-laser licht met hoge energie die wordt geabsorbeerd door de pigmenten of door bloed in kleine vaatjes in de huid, die daardoor worden opgeruimd. De roodheid van de huid zal hierdoor afnemen, waardoor je een gezondere teint krijgt.

Beenvaatjes of bezemtakjes

Beenvaatjes. Ze kunnen vervelend zijn en we komen het regelmatig tegen in onze praktijk, dat mensen zich storen aan deze blauwachtige of rode opeenhoping van heel kleine vaatjes aan de oppervlakte van je benen. Eigenlijk zijn dit heel fijne (dunne) vaatjes, die vaak als storend worden ervaren. De vertakking van deze vaatjes tekent zich wel eens af als een soort bezemtakjes van een heksenbezem. In het Duits worden dit Besenreiser genoemd. Deze oppervlakkige afzettingen ontstaan door verslapte vaatwandjes.

Naast de ontsierende factor, komt het voor dat deze vaatjes stekende pijnscheutjes geven en daar wil je van af. Bij beenvaatjes kan er sprake zijn van hormonale oorzaken, erfelijke factoren en het komt veelal voor bij mensen die een staand beroep hebben. 

Voordat we jou hiervoor gaan behandelen hebben we eerst een intake om jouw probleem en de mate van je klachten te bespreken en om te beoordelen hoe dit er uit ziet. Want bij echte (uit- en inwendige) spataderen moet je toch naar de fleboloog of dermatoloog. 

Maar de oppervlakkige fijne haarvaatjes (en vertakkinkjes) waar jij je aan stoort kunnen wij met onze KTP-laser uitstekend voor jou verhelpen.

Heb je vragen/wil je een afspraak maken?

Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Laat dit veld hieronder leeg:
Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden


Assen - Zwolle - Hoogeveen - Emmen

Webredactie: ProMótus - Webdesign: Eyemedia