Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Laser, waar staat dat voor?

Feitelijk is het woord laser de afkorting voor Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation. Letterlijk betekent dit; versterking van licht door gestimuleerde emissie van straling. Vrij vertaald betekent dit zoveel als een lichtbron toepassen, waarmee de meest hoogwaardige lichtenergie kan worden opgewekt en toegepast voor diverse doeleinden, waaronder lasertherapie voor de huid.


Er kan met heel specifieke frequenties, licht van één enkele golflengte worden toegepast om een huidprobleem als bijvoorbeeld pigmentvlekken heel gericht aan te pakken. Licht van één specifieke frequentie is monochromatisch, dat wil zeggen; het heeft één kleur. Hierbij is sprake van een zeer krachtige, sterk gebundelde lichtstraal.


Door de zeer gerichte en intense hoeveelheid licht, kan in fracties van seconden bijvoorbeeld pigmentatie worden bestreden. Zo gaat het ook met laserontharen, waarmee met onze Lightsheer Diodelaser heel gericht met laserlicht de haarzakjes worden verhit en zo het probleem van overbeharing wordt tegengegaan. Bijkomend voordeel van de laserbehandeling is, dat in het geval van overbeharing alleen het haarzakje wordt beschadigd en de omliggende huid ongemoeid blijft.Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden


Assen - Zwolle - Hoogeveen - Emmen

Webredactie: ProMótus - Webdesign: Eyemedia