Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Couperose en lasertherapie

Couperose is een storend en ontsierend huidprobleem. Het springt ook meteen in het oog en is daarom ook vervelend. Couperose wordt gekenmerkt door oppervlakkige en opzichtige rode vaatjes die verwijd zijn of die zijn geknapt, waardoor ze soms lijken op fijne takjes of twijgjes. Ze doen zich vooral voor op en rond de neus, de ogen en de wangen. Couperose maakt mensen veelal niet mooier en kan (vooral bij een rode neus) nogal eens verkeerd worden geïnterpreteerd (drankneus). Kenmerkend voor couperose zijn; opvallende oppervlakkige roodheid vanwege deze gesprongen vaatjes.

Quadrostar+ vaatlaser

Met onze Quadrostar+ vaatlaser behandelen we oppervlakkige rode en blauwe vaatjes in het gezicht en op de benen. Deze laser heeft een krachtige lichtbundel die door de bloedkleur doordringt tot in de vaatjes. Hierdoor ontstaat warmte waardoor het bloed stolt en het bloedvaatje vernietigd wordt. Met deze laser kunnen wij heel nauwkeurig werken en zal het omliggende gebied geen schade ondervinden. Er zijn veelal meerdere behandelingen nodig om jou van die vervelende roodheid te bevrijden, maar we kunnen je beloven dat die oppervlakkige vaatjes snel tot het verleden zullen behoren. Maak nu een afspraak bij HuidZorg Drenthe.

Heb je vragen/wil je een afspraak maken?

Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Laat dit veld hieronder leeg:
Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden


Assen - Zwolle - Hoogeveen - Emmen

Webredactie: ProMótus - Webdesign: Eyemedia