Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Laseren acnelittekens

Acnelittekens worden veelal als storend ervaren. Ze zijn nogal ontsierend en zorgen vaak voor een gevoel van schaamte, terwijl de acne zelf ook al voor zoveel ellende en gêne heeft gezorgd. Meestal komen acnelittekens voor na heftige en soms ook na lichtere vormen van acne. Kenmerkend zijn de veelal ruwe of grove huid met daarin donkere kuiltjes (putjes). Dit zijn littekens die nooit helemaal uit zichzelf verdwijnen. Wanneer met behulp van de juiste therapie de actieve acne is bedwongen, zien wij in onze praktijken vaak dat mensen ook willen worden verlost van die lelijke littekens.

Vaak passen wij hierbij verschillende medische peelings toe, passend bij jouw type huid en het soort litteken. Deze peelings zorgen voor een goede exfoliatie en het egaler worden van je huid. Ook met microdermabrasie en het camoufleren van acnelittekens hebben we al goede resultaten bereikt.

Acnelittekens laseren met de Lumines M22

Maar de beste resultaten zien we de laatste tijd door het laseren van acnelittekens. Hiervoor zetten wij onze Lumenis M22 in. Een geweldig laserapparaat dat modulair is opgebouwd. Speciaal voor het behandelen van acnelittekens voorzien wij dit apparaat van een speciale ResurFX laserkop (module). Dit stimuleert de huid om snel meer (nieuw) collageen aan te maken dat dient als steunweefsel van de huid, waardoor deze steviger en egaler wordt. Acnelittekens zien we op die manier al na enkele behandelingen sterk verminderen en afhankelijk van de mate van acne onzichtbaar worden.

Afhankelijk van de ernst van de aandoeningDisclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden


Assen - Zwolle - Hoogeveen - Emmen

Webredactie: ProMótus - Webdesign: Eyemedia