Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Laseren pigmenten

Pigmentvlekken treden op de voorgrond wanneer deze donkerder zijn dan het persoonlijke huidtype. Wanneer je lichter bent vallen pigmentvlekken eerder op dan wanneer je een getinte of donkere huid hebt, al komt het tegenovergestelde ook voor. Dat wil zeggen dat mensen met een getinte of donkere huid weer lichte pigmentvlekken kunnen hebben. Bij pigmentatie is er sprake van een verstoorde 'reguliere' pigmentaanmaak. Daardoor ontstaan dus ook de pigmentvlekken. 

Pigmentaties in soorten en maten

Meestal is een pigmentvlek onschuldig maar er kan zich ook kwaadaardige pigmentatie voordoen. In dat geval is onderzoek door een huidarts (dermatoloog) op zijn plaats. Pigmentvlekken variëren qua grootte en kleur. Ze kunnen wat schilferig zijn, groot en klein, wit, licht- of donkerbruin, bruin, grijs of zelfs zwart. Er zijn vele soorten pigmentverstoring.

Afhankelijk van de mate en de kleur van de pigmentatie kunnen we met onze (IPL)-laserapparatuur sterk verminderen en/of verhelpen.

Heb je vragen/wil je een afspraak maken?

Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Laat dit veld hieronder leeg:
Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden


Assen - Zwolle - Hoogeveen - Emmen

Webredactie: ProMótus - Webdesign: Eyemedia