Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Laseren schimmelnagels

Met de Fox III Laser rekent HuidZorg Drenthe af met schimmelnagels. Schimmelnagels ontstaan doordat er schimmels (dermatofyten) en gisten op de huid komen. Het gaat hierbij om de trichophyton rubum schimmel. De schimmel nestelt zich in het zachtere keratine van de nagel en zorgt voor groeistop aan de nagelmatrix. Deze matrix ligt onder de nagel en is de basis van de nagelplaat. Typische kenmerken van een schimmelnagel zijn jeuk rond de omliggende huid, afwijking in groei, een gele verkleuring, het verliezen van de witte rand en loslating en afbrokkeling van de nagel.

Klassieke behandeling schimmelnagel schiet vaak tekort

De klassieke methodes om een schimmelnagel te behandelen zijn vaak tijdrovend, duur en hebben weinig resultaat. Denk hierbij aan medicatie zoals terbinafine of intraconazol maar ook aan zalven. De kans op bijwerkingen is groot en de effectiviteit van deze medicatie is vaak matig. Vooral zalven werken bij maar 10 tot 20% van de gevallen. HuidZorg Drenthe heeft goede ervaring met het behandelen van schimmelnagels.

Heb je vragen/wil je een afspraak maken?

Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Laat dit veld hieronder leeg:
Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden


Assen - Zwolle - Hoogeveen - Emmen

Webredactie: ProMótus - Webdesign: Eyemedia