Afspraak maken
0591 - 70 80 01

Specifieke frequenties voor specifieke doeleinden

Die specifieke frequenties van laserlicht worden in verschillende apparaten of onderdelen van laserapparatuur gebundeld. Wij hebben bijvoorbeeld een apparaat (De Lumenis M22 van LaserVision) waarop verschillende ‘laserkoppen’ passen, met elk hun eigen unieke frequentie voor een specifieke behandeling. Met licht is steeds meer mogelijk. Wij zien laserbehandelingen als  veelbelovende medische techniek van de toekomst. Onderzoek en ontwikkelingen gaan snel en er kan steeds preciezer en specifieker worden behandeld. HuidZorg Drenthe volgt dit scherp en houdt je op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Lumenis M22 platform

Bij HuidZorg Drenthe wordt gewerkt met een multifunctioneel laserplatform, de Lumenis M22. Dit is een modulair opgebouwd laserapparaat, waarop verschillende laserkoppen kunnen worden aangesloten met elk hun eigen specifieke frequentie, waarmee diverse huidaandoeningen zeer nauwkeurig kunnen worden behandeld. Om een voorbeeld te geven: voor rode vaatjes in het gezicht is de laserkop met een lichtfrequentie van 532Nm (nanometer) geschikt, terwijl die voor de behandeling van (blauwe) beenvaatjes op een frequentie van 1064Nm zijn werk doet. Het heeft dus geen zin om de blauwe vaatjes met de laserkop van 532Nm te behandelen omdat die de kleur rood niet herkent.


Zoals gezegd is de M22 is een fantastisch multi-inzetbaar apparaat in de strijd tegen o.a. beenvaatjes, rode wangen vanwege rosacea of couperose, littekens en tatoeages. Een echte topper op het gebied van huidverbetering.

- Bij Overbeharing gebruiken wij de Lightsheer Diodelaser of de IPL Laser.
- De Q-Switch Nd YAG staat tot je beschikking voor het laseren van Tatoeages


Tatoeages worden veelal als sierlijke decoratie op het lichaam beschouwd, maar kunnen toch op enig moment niet meer passen bij het beeld dat je ervan had, op het moment dat je deze liet zetten. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van schaamte of spijt. In die zin kunnen we stellen dat de wens om een tatoeage te laten verwijderen even sterk kan zijn als de wens om er een te laten zetten.

Heb je vragen/wil je een afspraak maken?

Vul dit formulier in voor meer persoonlijke uitleg of om een afspraak te maken

Laat dit veld hieronder leeg:
Disclaimer:
HuidZorg Drenthe streeft naar optimale resultaten van de behandelingen die wij uitvoeren. Deze verschillen echter per persoon, zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype en opbouw van de huid en kunnen niet altijd worden gegarandeerd. Deze disclaimer is van toepassing op alle informatie op de website van HuidZorg Drenthe.

Privacy verklaring - Algemene voorwaarden


Assen - Zwolle - Hoogeveen - Emmen

Webredactie: ProMótus - Webdesign: Eyemedia